ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ paskethel.blogspot.com ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ email ΜΑΣ paskethel@hotmail.com

1/11/2011

25/10/2011

21/10/2011

18/10/2011

ΜΕΤΡΟ
Το μετρό τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας ως 9.00 το πρωί. Κανονικά θα κυκλοφορούν όμως οι συρμοί από τις 9.00 και μετά.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
Στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο οι εργαζόμενοι κατεβαίνουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τις 10.00 το πρωί και από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Κατά συνέπεια οι συρμοί θα λειτουργούν για οκτώ ώρες. Την Πέμπτη, θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9.00 το πρωί.

ΤΡΑΜ
Oι εργαζόμενοι στο τραμ την Τετάρτη θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8.00 το πρωί και από τις 8.00 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας, ενώ οι συρμοί θα κινηθούν κανονικά στο ενδιάμεσο δωδεκάωρο. Την Πέμπτη θα έχουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8.00 το πρωί.

 ΤΡΟΛΕΙ
Τα τρόλεϊ και τις δύο ημέρες δεν θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Θα κινηθούν κανονικά στο ενδιάμεσο δωδεκάωρο.

 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Tα λεωφορεία και τις δύο ημέρες δεν θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Θα κινηθούν κανονικά στο ενδιάμεσο δωδεκάωρο.

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ – ΟΣΕ
Τέλος, από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής απεργούν οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και Προαστιακό, πραγματοποιώντας τριήμερη απεργία. Κατά συνέπεια δεν θα κινούνται τρένα ούτε στο κανονικό δίκτυο του ΟΣΕ ούτε στον προαστιακό, ενώ λόγω της συγκεκριμένης, απεργίας, το μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια προς το αεροδρόμιο αλλά οι συρμοί θα σταματούν στην Δουκίσσης Πλακεντίας.

17/10/2011

   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ Π.ΡΑΛΛΗ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΣΟΦΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΑΣΙΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΣ

ΜΗΠΩΣ ΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??????

12/10/2011

Ανοιχτή επιστολή προς entelemagen. Συνάδελφε ή σύντροφε δεν γνωρίζω την ιδιότητά σου ,εν πάση περιπτώσει ως διαχειριστής του blog ΠΑΣΚΕ ΕΘΕΛ Βοτανικού θα έπρεπε να ξέρεις ή θα έπρεπε να σου έχουν πει ότι οι Οργανώσεις Χώρου Δουλειάς της ΠΑΣΚΕ είναι αυτόνομες οργανωτικές μονάδες με Γραμματέα & Συντονιστική επιτροπή. Εάν ένας Γραμματέας μαζί με τη συντονιστική του χώρου του, αποφασίσει το οτιδήποτε δεν χρειάζεται την έγκριση της εκτελεστικής γραμματείας. Για χρόνια η ΠΑΣΚΕ πρωτοστατούσε στους χώρους δουλειάς γιατί μπορούσε μέσα στις τάξεις της να συστρατεύσει δημοκρατικά διαφορετικές απόψεις και τάσεις, και ταυτόχρονα αυτές οι τάσεις μπορούσαν να εκφραστούν χωρίς να χρειάζονται την έγκριση κανενός θεματοφύλακα. Λογικές σαν την δική σου οδηγούν σε προσωποκετρικά μοντέλα διοίκησης τα οποία είναι καταδικασμένα να αποτύχουν, ιδιαίτερα δε, όταν οι ηγέτες δεν είναι χαρισματικοί. Απόδειξη οι τελευταίες <επιτυχημένες> μάχες που έδωσε η παράταξη. Αν δεν δοθεί χώρος στη βάση πολύ φοβάμαι ότι πάμε σε μια μάχη που είναι σίγουρο εκ των προτέρων ότι θα τη χάσουμε. Για αυτό λοιπόν φίλε entelemagen σταμάτα να διαχειρίζεσαι την κατάσταση σαν εντολοδόχος. Σεβάσου αν μη τι άλλο το ψευδώνυμό σου.

(ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΧΔ ΜΠΡΑΧΑΜΙΟΥ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΟΧΔ Π.ΡΑΛΛΗ)

11/10/2011

Την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου αποφάσισε  η Συντονιστική Επιτροπή των Συνδικάτων των Εργαζομένων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς

7/10/2011

6/10/2011


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

ΚΑΘΕ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ 

ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΒΕΙ, ΛΕΙΠΕΙ ΤΥΧΑΙΑ!!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ 650

ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ(ΚΑΘΑΡΗ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ)

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!!!

ΓΙ ‘ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ  ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΥ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ!!!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!

Υ.Γ. ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΑΦΕΤΗΡΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ?

 ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΑΞ. ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

4/10/2011


 

 

4/10/2011

Κανονικά το ΜΕΤΡΟ…  Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ, τραμ….

Με εξαίρεση το μετρό, που θα λειτουργήσει κανονικά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα ΜΜΜ θα συμμετάσχουν στις αυριανές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με στάσεις εργασίας.


Κανονικά το ΜΕΤΡΟ…  Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ, τραμ….

Με εξαίρεση το μετρό, που θα λειτουργήσει κανονικά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα ΜΜΜ θα συμμετάσχουν στις αυριανές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με στάσεις εργασίας.

Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Τα τρόλεϊ 8 το πρωί με 9 το βράδυ.

Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ θα κινηθούν κανονικά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού θα ακινητοποιηθούν αύριο, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών να πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία. 
1/10/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Χ.Δ. Π.ΡΑΛΛΗ


1/10/2011

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ Al-Qaeda

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ TSIHAD!!!

1/10/2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ  3/11/2010 ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!

29/9/2011

ΚΑΛΕΣΜΑ

29/9/2011

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Κ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΕΙΣΗ ΤΟΥ

BLOG ΜΑΣ!!!! ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!! ΠΟΥ ΙΣΩΣ  ΣΟΚΑΡΟΥΝ……

 

Advertisements

3 Σχόλια so far »

 1. 1

  ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ said,

  Τα golden boys της Goldman Sachs

  Στον αριθμό 133 της οδού Φλίτ στο Λονδίνο, άντρες με σκουρόχρωμα κοστούμια και γυναίκες με ακριβά ταγέρ και ακόμη πιο ακριβές γόβες, περνούν την γυάλινη περιστρεφόμενη πόρτα και χάνονται στο εσωτερικό του κτηρίου. Είναι ένα πέτρινο κτήριο με δωρικούς κίονες και ένα ρολόι στην πρόσοψη. Δεν υπάρχουν πινακίδες, δεν υπάρχουν διακριτικά. Είναι ένα από τα πολλά κτήρια (το κεντρικό) της Goldman Sachs στο Λονδίνο

  Στέκομαι απέναντι και παρατηρώ, αυτούς που μπαινοβγαίνουν στο κτήριο. Καλοσιδερωμένοι γιάπηδες, με υπεροπτικό βλέμμα που κάλλιστα θα μπορούσες να μπερδέψεις με εκείνους τους ιεραπόστολους των νέων θρησκειών που κυκλοφορούν στο δρόμο με κοστούμι και ένα ταμπελάκι που λέει το όνομα και την θέση τους στην πεφωτισμένη κλίμακα της φιλεύσπλαχνης αλλά πάντα τιμωρητικής θρησκείας. Η ομοιότητα δεν είναι τυχαία. Είναι και οι ίδιοι, ιεραπόστολοι του χρήματος. Προφήτες των αγορών

  Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για αυτούς τους ταλιμπάν του εξτρεμιστικού καπιταλισμού. Για τους εκπροσώπους της αγοραίας σωτηρίας. Και το «αγοραίας» δεν προκύπτει από το αγορές αλλά από το αγορασμένος. Δουλεύουν ασταμάτητα, η συλλογική τους συνείδηση είναι απλωμένη πάνω στο αόρατο δίκτυο της εταιρείας, καθοδηγούν υπουργούς και οικονομίες, και όταν μετά από μερικά χρόνια φεύγουν από την Goldman Sachs προωθούνται σε κυβερνήσεις και κρατικούς μηχανισμούς. Μια κανονική σκοτεινή σέχτα που φωτίζεται μόνο από τη λάμψη του χρήματος.

  Μέχρι πριν από τριάντα χρόνια, τα κέρδη από τις επενδύσεις, επενδύονταν και πάλι για να δημιουργήσουν νέο κέρδος. Αυτή ήταν η βασική λειτουργία του καπιταλισμού. Ξαφνικά οι επένδυση του χρήματος έπαψε να είναι παραγωγική. Έγινε αεριτζίδικη. Τράπεζες όπως η Goldman, δημιούργησαν προϊόντα τα οποία προσέφεραν κέρδος, χωρίς καμιά παραγωγική επένδυση. Μπορούσες να αγοράσεις ένα τραπεζικό προϊόν , το οποίο μπορούσε να είναι απλώς ένα στοίχημα για το αν θα χρεοκοπήσει μια χώρα και να κερδίσεις απ αυτό. Η οικονομία έγινε από παραγωγική, ιπποδρομιακή. Και ονομάστηκε αγορά (βλέπετε οι όροι «ιππόδρομος» και «στοίχημα» ήταν πιασμένες από τον ΟΠΑΠ)

  Τα καλοντυμένα κοράκια τραπεζών όπως η Goldman, άρχισαν να πουλούν αέρα, -ευνοϊκούς ανέμους τους παρουσίαζαν- που κάποια στιγμή θα γινόταν θύελλες. Το σύστημα λειτουργεί απλά. Οι «τραπεζίτες» της Goldman, είναι σύμβουλοι κυβερνήσεων και επιχειρήσεων. Αυτοί που αποφασίζουν να αγοραστούν τα προϊόντα και οι συμβουλές τους, είναι πρώην στελέχη της Goldman Sachs και νυν υπουργοί. Όταν ολοκληρωθεί η «παροχή υπηρεσιών», ένας οίκος αξιολόγησης αφού πληρωθεί πάλι από τις κυβερνήσεις, συμπεραίνει πως όλα είναι καλά. Η μικρή λεπτομέρεια είναι πως οι μέτοχοι αυτού του νταβατζή της αγοράς που λέγεται αξιολογητής, είναι και μέτοχοι της Goldman Sachs. Οπότε αν πληρώσεις όλα θα πάνε καλά. Ταυτόχρονα όμως η Τράπεζα, έχοντας όλες τις πληροφορίες για ένα κράτος, την κυβέρνηση και την οικονομία της, μπορεί να δημιουργήσει ένα προϊόν (ένα στοίχημα δηλαδή) το οποίο θα διαθέσει στην αγορά. Θα κερδίσει και απ αυτό, και αν θέλει μπορεί να χειραγωγήσει την οικονομία της χώρας. Ακούγεται τρομακτικό, αλλά είναι ακόμη χειρότερο

  Το 2001, η κυρία Αντιγόνη Λουδιάδη, ένα στέλεχος της Goldman στο Λονδίνο, πρότεινε στα αφεντικά της, να πλησιάσουν την ελληνική κυβέρνηση και να της προτείνουν να αποκρύψουν το ελληνικό χρέος για να καταφέρει να μπει στην ΟΝΕ. Η κυβέρνηση Σημίτη δέχτηκε. Tμήμα των δαπανών Άμυνας, μετατράπηκαν σε ένα swap και μέσω της Εθνικής Τράπεζας, πουλήθηκαν και αγοράστηκαν. Με έναν πολύπλοκο τρόπο το χρέος εμφανίστηκε μικρότερο.Μπήκαμε στην ΟΝΕ με όλες τις ψεύτικες προυποθέσεις και τους ούριους ανέμους της Goldman Sachs και σήμερα θερίζουμε θύελλες. Η Goldman πήρε 330 εκατομμύρια αμοιβή. Κανένας δεν γνωρίζει όμως τι υποθήκες μπήκαν για τα swaps. Τι ξεπουλήσαμε δηλαδή προκειμένου να «εξυπηρετηθούμε». Η Goldman από την άλλη,όταν ξεκίνησε η κρίση, δημιούργησε στο Λονδίνο τον πρώτο λογαριασμό όπου κάποιος μπορούσε να ποντάρει υπέρ της χρεωκοπίας της Ελλάδας. Τρελά κέρδη. Και το μήνυμα σαφές: «ο πρώην πελάτης καταρρέει, εμείς ξέρουμε καλύτερα»

  Τον Νοέμβριο του 2009, η Goldman , έστειλε ένα από τα πιο ισχυρά στελέχη της ,να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και να προτείνει την αγορά ενός νέου προιόντος για να βοηθηθούμε στην κρίση. Ο Παπανδρέου αρνήθηκε και μετά από μέρες το βασικότερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας με συνέντευξή του παρουσίασε την οικονομία της Ελλάδας υπό κατάρρευση. Το στέλεχος αυτό της Ευρωπαϊκής Τράπεζας ήταν βέβαια πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, απ αυτά που προωθούνται στις κυβερνήσεις και τους μηχανισμούς εξουσίας. Οι οίκοι αξιολόγησης, με πρώτο την Moodys, του οποίοι οι μέτοχοι είναι και μέτοχοι της Goldman, άρχισαν στη συνέχεια,την υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.

  Τα υπόλοιπα μάλλον είναι γνωστά. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως ο χρηματιστής της Goldman, Πέτρος Χριστοδούλου, στέλεχος της Εθνικής την εποχή που έγινε η απόκρυψη χρέους με τα swaps, είναι σήμερα διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

  Η Goldman Sachs βεβαίως είναι μία από τις τράπεζες που διαμορφώνουν την αγοραία αντίληψη για τις αγορές. Και ο κύριος Χριστοδούλου δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο μοναδικός , που σχετιζόμενος με αυτές τις ομάδες βρέθηκε σε καίρια θέση στην Ελλάδα.

  ΥΓ: Ενδεικτικά και μόνο, ο Χένρυ Πόλσον, υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ όταν ξεκίνησε η κρίση, -ο οποίος «έσωσε» τις τράπεζες εκτός από τον βασικό αντίπαλο της Goldman Sachs,- ήταν πρόεδρος της Goldman. Επίσης στελέχη της ήταν ο Ρομάνο Πρόντι πρωθυπουργός της Ιταλίας και επικεφαλής της Κομισιόν, ο Ότμαρ Ίσινγκ νούμερο 2 στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,ο διοικητής της Τράπεζας του Καναδά και άλλοι πολλοί που χαράσσουν πολιτική, εμφανίζοντάς την ως ανάπτυξη,αναγκαία πολιτική, νόμο των αγορών και άλλα εύηχα. Τους αντίστοιχους έλληνες δεν είναι δύσκολο να τους βρείτε. Αρκεί να παρακολουθήσετε στην τηλεόραση αναλύσεις για την κρίση.

 2. 2

  αλήθειας... said,

  χαχαχαχα…καλο βρε παλιοπαιδα μας τρομαξατε αληθεια…καλο μηνα…εγω αν και δε γραφω παντα σας διαβαζω ποτε τις δικαιολογιες σας για την παραταξη μας,ποτε τις πραγματικα ωραιες και με χιουμορ γελιογραφιες,τα ξεκαρδιστκα βιντεο μπραβο ολα ωραια…το μονο που μας λειπει συντροφοι εδω μεσα ειναι η αυτοκριτικη…που ποτε δεν την γραφουμε ε? σωστα? αντε λοιπον παμε να το κανουμε και αυτο εδω…δεν ειναι κακο καλο ειναι καλο θα μας κανει σαν παραταξη που απο το μαρτη του 2003 με τη εκλογη της αγιας πενταδας (πενταδας ναι μη βιαζεσε φιλε μου και ο κοντονης στο κολπο ηταν να γινουν ηρωες οι 4)…αυτα προς το παρον απο μενα περιμενω και απο εσας εδω και θα επανελθω…με απιστευτες λεπτομεριες αν θελετε εγω θα σας ρωταω και αν θελετε θα σπαω εγω το σπυρι…ενα σπυρι που 15 χρονια ποτε κανεις δεν εσπασε και τις 5 εδρες δεν της περασαμε ποτε απο τοτε…σας προκαλω λοιπον αν θελετε εδω ειμαι…

 3. 3

  Την προηγούμενη Τετάρτη 30 του Μάρτη ήταν προγραμματισμένο δ.σ
  Το οποίο ανσβληθεικε!!! Ποιος ο λόγος που ανσβληθεικε και γιατί καμία
  Απο τις παρατάξεις, δηλαδή ούτε η δας ούτε η ΔΑΚΕ ούτε ο συνάδελφος
  Αλλα ούτε και ο κασιμερης με τον Γκολιανοπουλο έβγαλαν καμία ανακοίνωση
  Συμβενει κάτι;;;;;


Comment RSS · TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: